Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2006 00:27 - В какво вярва Седефчов!
Автор: ddiddo Категория: Политика   
Прочетен: 803 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
МОЕТО ПОЛИТИЧЕСКО ВЕРУЮ

Всяко мое действие от първия ми ден като президент е мотивирано от разбирането, че съм президент на всички НЕБЪЛГАРСКИ граждани. Затова назначих СЕРГЕЙ ДИМИТРИЕВИЧ, един гражданин на бившия СССР за Министър-председател. Нещо повече подсигурих го с една коалиция от небългари, начело с АХМЕД ДОГАН и СИМЕОН КОБУРГОТСКИ. Естествено етническия им произход бе гарант за политиката, която ще се провежда в България докато аз съм на власт. Интересите на чужди държави трябваше да бъдат подсигурени.
Убеден съм, че управлението чрез максимално освояване на европейските фондове е най-сигурната гаранция за успеха на моята партия. Партийната каса може да бъде пълнена постоянно. Например с част от парите, които българската администрация плаща за лицензите на Microsoft могат, спокойно да обезчава партията. Съгласието в преразпределението на ресурсите се осъществява не като еднократен акт, а като процес на всекидневно преодоляване на различията, спазващо формулата 3/5/7.
Успехът на някои български гражданини минава през членството му в нашата партия или работата му за нашите секретни служби. Успехът на нашата партия е в събираемостта на данъците от всеки български гражданин.
По време на 15-годишния преход много хора пострадаха, бяха ограбени, излъгани и унизени. Нямаме никакво право да се сърдим за тяхното недоволство и огорчение. Единствено правилният път е в отговорната и прозрачна политика. Но няма да поема отговорност за това, че българските войници бяха убивани в Ирак с български калашници, които ние внесохме по схемата Петрол с/у храни. Няма да призная, че БСП вкара България в хиперинфлация, от което единствено кредитните милионери и бившите комунистически номенклатурчици спечелиха за сметка на целия български народ. Не мога да обясня как съвместявам функциите на президент и зависимостта си към структурите на бившата Държавна сигурност.

http://www.gotze.net/parvanov/
http://www.gotze.net/


Тагове:   Какво,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ddiddo
Категория: Други
Прочетен: 43331
Постинги: 14
Коментари: 9
Гласове: 67
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930